Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord liever niet.

Samen leven

Dit zijn onze troeven

MIA, een school met een rijke inhoud

  • theoretisch-technische richtingen met degelijk studiepeil en grote slaagkansen in professioneel hoger onderwijs
  • praktische beroepsgerichte richtingen met toekomst in succesberoepen
  • rijk aanbod van excursies, middagsport, cultuur, leefsleutels, internationale contacten ...
  • warme school voor wie elders uit de boot dreigt te vallen, met extra zorg voor leerlingen: leren leren, begeleiding bij dyslexie of dyscalculie, studieloopbaanbegeleiding ...
  • school met een christelijke inspiratie
Meer info

Zorg voor leren en leerlingen

We vinden het belangrijk dat leerlingen en leerkrachten zich goed voelen op MIA. We willen een warme school zijn voor jongeren die elders uit de boot vallen of dreigen te vallen. We investeren heel wat tijd in extra persoonlijke leerlingbegeleiding, in studiekeuzebegeleiding, in compenserende maatregelen voor jongeren met specifieke leerproblemen.

Meer info

Schoolreglement

Het schoolreglement voor het schooljaar 2023-2024 vind je achter deze link.

Het schoolreglement voor het schooljaar 2024-2025 vind je achter deze link.

Meer info

Ons opvoedingsproject

Op onze school vormen alle leerlingen, ouders, leerkrachten, leden van het ondersteunend personeel en het onderhoudspersoneel, directie en het schoolbestuur één grote gemeenschap. Met z’n allen dragen we de verantwoordelijkheid voor wat zich op onze school afspeelt. Wij bouwen aan een school waarin iedereen zich geborgen weet en zich thuis voelt. Wij willen van een school een plek maken waar wordt samengeleefd, waar jonge mensen groeien in relatiebekwaamheid tegenover zichzelf, de anderen, de wereld en God.

Meer info